Leasen voor ZZP'ers

Vanuit de ondernemer gezien is de wens  simpel en eenvoudig als het gaat om een (nieuw) financial leasecontract. Je wil geen verrassingen achteraf, een vaste rente en een vast termijnbedrag. En het allerbelangrijkste: het proces van aanvragen moet sneller, overzichtelijker en vooral prettiger. 

Leasen is voor ZZP’ers een handige manier om cash voorhanden te hebben voor andere zaken. En het is ook nog eens heel voorspelbaar. Je betaalt immers iedere maand hetzelfde bedrag. Wij bieden je de mogelijkheid om een tweedehandsauto te leasen. Dat maakt het allemaal nog eens veel aantrekkelijker. Zoek een auto uit en vul je gegevens in. Een aanvraag is snel geregeld!

Banken verstrekken steeds minder vaak kleine leningen voor bijvoorbeeld een (bedrijfs)auto aan ondernemers. Terwijl dit voor de gemiddelde ondernemer vaak één van de grootste investeringen betreft. Mobility Service Finance maakt hier een eind aan. Zij leveren Financial Lease, maar dan snel, volledig digitaal en zonder tussenkomst van derde partijen. 

Omdat Mobility Service Finance het gehele leaseproces volledig gedigitaliseerd heeft, ontvang je geen bevestigingen per post en hoef je dus niet lang te wachten op het goedkeuring. Maar er is een nog veel belangrijker punt: Mobility Service Nederland is geheel zelfstandig, biedt unieke fiscale voordelen én heeft een eigen platform waar garagisten hun autovoorraad kunnen aanbieden en verkopen.