Training voor jou!

Wil je een flinke stap vooruit maken? Maar weet je nog niet hoe? Wij helpen je vooruit! Onze trainers hebben enorm veel kennis op heel veel terreinen. Met BudgetBreak maak jij je toekomst ineens een stuk leuker!

Wil je aan de slag om je financiële situatie te verbeteren? Groeien als ondernemer? Of heb je een specifieke wens? Volg dan een training bij BudgetBreak!

Wij zijn sterk in administratie, budgetbeheer, training over sparen en beleggen. Maar ook kun je ons ook inschakelen als je een schuld hebt waar je maar niet van af lijkt te komen.

Onze trainingen kunnen zowel 1 op 1 als in een groep! Dus helemaal afgestemd op jouw wensen. En het kan thuis of op de zaak.

Jouw doelstellingen staan centraal. 

Vraag naar de mogelijkheden!

Onze trainingen zijn helemaal afgestemd op jouw wensen en jouw situatie!

Administratie

Leer hoe je meer inzicht kunt krijgen in je financiële positie. Zonder een goede administratie zul je veel meer moeite hebben om grip te krijgen op je eigen toekomst. Het kost je vandaag even wat tijd, maar straks is het een fluitje van een cent!

Verzekeren

Dat je je moet verzekeren is voor iedereen wel duidelijk. Maar wat kun je zelf doen? En wat moet je absoluut niet zelf doen. Inzicht in de risico's die je loopt is cruciaal. Na deze training ben je niet meer dubbel verzekerd!

Budgetmanagement

Haal je wel genoeg rendement uit je inkomsten? Weet je waar je geld naar toe gaat? In deze training leer je hoe jij je eigen CFO kunt worden. Scherp op kosten. Met oog voor groei. Als je dit beheerst, dan ligt er een gouden toekomst voor je weggelegd!

Voor ZZP'ers

Zou het niet geweldig zijn als jij de achterkant van je onderneming volledig in control hebt? Dat je lean en mean en efficiënt je business runt? Onze training helpt je om van jou een CEO te maken. let's rock!

Sparen en Beleggen

Hoe zorg je er voor dat je geld voor jou gaat werken? En niet andersom. Het is enorm zonde als je je niet op de hoogte stelt van de mogelijkheden die er zijn. Jij kunt je risico's helemaal zelf bepalen na deze training! Geen bank die je nog kan flessen.

Voor het MKB

Zonder het te weten lopen veel MKB'ers enorme risico door werknemers die financieel in de problemen zitten. Wij bieden trainingen om hen weer op de rit te helpen om u met een gerust hart naar de toekomst te kunnen laten kijken.

Pensioen

Hoe eerder je begint met het opbouwen van pensioen, des te beter het is. Maar wat kun je nou het beste doen? Hoe bepaal jij of je jouw zuurverdiende geld aan een verzekeraar moet geven of toch beter zelf kunt beleggen. Of kan het anders?

Hoe lang duurt een training?

Een training duurt een halve of een hele dag. Je krijgt een hoop informatie, dus een halve dag is voor de meeste mensen de beste keuze. Vooraf bespreken we wat we in de training gaan behandelen. Uiteraard is het mogelijk meerdere halve of hele dagen te boeken.

Hoe lang duurt een training?

Wie alle trainingen wil volgen zal enkele dagdelen beschikbaar moeten houden. Het is niet handig om alles zoveel mogelijk in korte tijd te behandelen. We willen alles ook zo persoonlijk mogelijk maken, dus is ‘bedenktijd’ tussen de trainingen door een aanrader!