Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Het Team van BudgetBreak

Wij hebben specialisten op ieder terrein

John

Oprichter

Zeg nooit: ‘Dat zal mij niet overkomen.’ Je hebt namelijk niet altijd alles 100% onder controle. Wat ik wel weet, is dat een voorbereid mens voor twee telt.

Arjan Schapers
Arjan

Plannings-expert

Om vooruit te komen, moet je niet teveel achterom kijken. Vanaf nu gaat het er om dat je gaat naar waar je naartoe wilt. Dat vraagt om helderheid, strategie en daadkracht.

Erik Langeweg
Erik

Echte armoedebestrijder

De impact van schulden wordt sterk onderschat. Daarom werk ik op alle fronten aan oplossingen. Dat kan aan de bestuurstafel zijn, maar ook gewoon aan de keukentafel.

Remko

Schuldhulpverlener

Ik vind de vraag ‘Goed of Fout’ niet van belang. Er is namelijk geen goed of fout, geen oordeel of veroordeling. Wat voor mij belangrijk is? Hoe ga je om met je huidige financiële situatie.

Inge van Duijn
Inge

Administratie-kei

Door je administratie op orde te brengen geef ik je rust, overzicht, grip en een basis om aan je toekomst te werken. Het inzicht dat je zo krijgt is goud waard. 

Ietje

Geeft je ruimte

Ik ben er om jou te helpen jezelf weer te helpen. Als je vastzit in je hoofd, blokkeer jij jezelf om actie te ondernemen. Bevrijd jezelf hiervan. Dan zie je de weg naar boven weer.