Remko van 't Klooster

Ik ben Remko van ’t Klooster en ik woon in Nederhorst den Berg (tussen Amsterdam en Hilversum).

Voordat ik fulltime Budgetcoach/Schuldhulpverlener werd had ik al een aantal gezinnen geholpen met hun financiële problemen. Ik was diep onder de indruk van de consequenties die schulden op het leven van mensen hebben.

Hoe schulden zijn ontstaan interesseerde me, omdat daar wellicht de oplossing ligt. Mijn passie was geboren!

Remko van 't Klooster

Trainer & Schuldhulpverlener, Nederhorst Den Berg

Remko van 't
Klooster

Ik vind de vraag ‘Goed of Fout’ niet van belang. Er is namelijk geen goed of fout, geen oordeel of veroordeling. Wat voor mij belangrijk is? Hoe ga je om met je huidige financiële situatie.

Ik vraag mij regelmatig af waarom mensen wachten tot er geen uitweg meer is. Waarom zoeken mensen niet eerder hulp? Waarom sparen mensen niet? Waarom worden er leningen afgesloten? Waarom zoek je geen hulp als je het lastig vindt om een beroep te doen op toeslagen?

Volgens mij heb jij er enorm veel baat bij als proactief gekeken wordt naar jouw mogelijkheden. BudgetBreak geeft je een financiële blauwdruk waar je de toekomst mee in kan. Het is een concept wat aansluit op mijn idee over hoe je met geld (en problemen met geld) moet omgaan. Het doel: Een stabiele financiële toekomst opbouwen.

Als je echt in problemen zit, dan is het goed om te weten dat ik al mijn certificaten heb behaald om je vooruit te helpen (NEN 8048 schuldhulpverlening 1, 2 en 3 via het Kiwa). Dit zijn certificaten die, na het volgen van een opleiding, hulpverleners toetsen op budgetcoaching en schuldhulpverlening.

Remko van 't Klooster
Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Schrijf je in voor het BudgetBreak Bulletin

BudgetBreak