John Dekker

Over BudgetBreak

“De armen worden armer. En de rijken worden rijker.” Is dat een feit? Of is het een mening? Wij weten dat je heel veel kunt bereiken door anders om te gaan met geld. En soms zit het verschil in kleine dingen.

Maar je gaat niet zomaar even anders om met geld. Daar is training voor nodig. Training van mensen die weten wat het is om geld te hebben. En van mensen die weten wat het is om geldproblemen te hebben. Van beide kun je ontzettend veel leren.

Als je weet welke problemen en welke gevolgen je doen en laten kunnen hebben voor je toekomst, dan wil je daar aan gaan werken.

Wij helpen mensen vooruit. En of het startpunt een lastige schuldpositie zit, of juist al een comfortabele bankrekening: wij brengen je een niveau hoger.

Daarvoor doen we veel uitzoek- en onderzoekswerk. Wij willen veel weten om sneller of beter vooruitgang te kunnen boeken.

Want uiteindelijk draait het allemaal om jouw resultaat. Linksom of rechtsom. We nemen met ‘Nee’ geen genoegen.

Voor het MKB 

Wij zijn er om je te helpen je werknemers ver weg te houden van financiële problemen. Dat is niet alleen goed voor je werknemers: het is ook goed voor jouw onderneming. Want wist je bijvoorbeeld dat een werknemer met financiële zorgen gemiddeld 14 werkdagen wegens ziekte afwezig is? Dat kost enorm veel geld!

Onze training is er niet alleen op gericht om orde op zaken te stellen, maar ook om je werknemer weer enthousiast en met veel werklust op het werk te laten verschijnen. Gelukkige werknemers zijn productieve werknemers!

Wilt je meer over BudgetBreak weten?

BudgetBreak helpt je vooruit. Wij willen dat iedereen de weg weet in zijn eigen financiele huishouden en voorbereid is op alle gebeurtenissen die je in je leven kunt tegenkomen. 

Service