John Dekker

Mijn naam is John Dekker en woon in Abcoude. Ik heb bijna 17 jaar ervaring als Private Banker bij Rabobank en Van Lanschot. Mijn focus ligt op het realiseren van jouw dromen. Primair richt ik mij op kleine zelfstandigen. Ik help ze hun bedrijf beter in de markt te zetten en weer ondernemer te laten worden.

Ik vind het heerlijk om een op een met mensen te werken en hen ideeën te laten ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.

John Dekker

Trainer, Abcoude

John Dekker

Mijn specialiteit ligt in het coachen van ondernemers: ik help hen graag doelen helder te krijgen en deze stap voor stap haalbaar te maken. Daarbij doe ik een beroep op al mijn kennis en ervaring op het gebied van marketing en communicatie. 

Uiteraard begeleid ik je ook bij het op orde brengen en houden van je administratie en financiën. Ook als je geen ondernemer bent! 

Hierbij kun je denken aan o.a. de volgende zaken:

· In kaart brengen van de financiën

· Budgetteren

· Lagere maandlasten realiseren

· Bespaartips

· Werken aan jouw reservepot

· Bouwen aan jouw dromen

John Dekker