Instagram Engagement groepen

Wat zijn Instagram Engagement groepen en wat kunnen ze voor jou betekenen?

Ben je klaar om je Instagram-account een boost te geven? Gebruik dan Instagram engagementgroepen om likes, reacties en volgers te krijgen. Deze Instagram groepen zijn in Amerika een hot topic. En wij waaien er in Nederland achteraan. Wat zijn de ins-en-outs van een Instagram-engagement-groep?

Deze betrokkenheidsgroepen kunnen je helpen om je engagement op je berichten te vergroten, om (als je heel sterk gegroeid bent) op de Instagram Verkennen-pagina te worden weergegeven, waarna viraal worden binnen bereik ligt en als gevolg daarvan honderden tot duizenden nieuwe volgers te krijgen. Maar het kost tijd, geduld en heel veel toewijding om de beste resultaten te zien.

Hoe werkt een engagementgroep

In een goed geoliede engagementgroep laat elk lid aan de groep weten wanneer ze een (belangrijke) nieuwe post op Instagram hebben gepubliceerd. Dit gebeurt meestal via een groeps DM. Vervolgens moet elk lid van de groep het bericht van die persoon zo snel mogelijk lezen en/of becommentariëren. Dat doet namelijk wonderen bij het Instagram algoritme (wat bepaalt wat jij wel en niet als eerste ziet).

Verschillende groepen hebben verschillende regels wanneer dit moet worden gedaan, maar in het algemeen moet elk nieuw lid eerst veel vind-ik-leuks geven en opmerkingen plaatsen voordat ze hun eigen berichten mogen plaatsen in de groep. De likes en comments die jij ontvangt van groepsleden helpen je om de betrokkenheid en zichtbaarheid van je bericht op Instagram te vergroten, wat je weer helpt nieuwe volgers aan te trekken.

BudgetBreak helpt jou je succes op te bouwen. Dat doen we ook met onze Instagram Groei en Engagement Groep op Facebook. Word lid van deze groep, zet je Instagram profiel in de comments en volg de accounts van andere leden. Als je dat gedaan hebt: strooi dan met likes en geef regelmatig een comment. Het liefst in het eerste uur nadat een post op Insta is gezet. Dat geeft het beste resultaat in het Instagram algoritme.