Ietje Schippers

Ik ben Ietje Schippers en woon in Westervoort. Sinds het jaar 2000 werk ik als coach, therapeut, trainer en begeleider in mijn eigen praktijk aan huis. In eerste instantie naast een reguliere baan en sinds 2007/2008 werk ik fulltime in mijn praktijk. Daarvoor heb ik 25 jaar in de boekhouding, administratie en schuldbemiddeling gewerkt. 

Het is mijn passie om met en voor mensen te werken. Het geeft me veel voldoening om echt iets voor jou te kunnen betekenen.

Ietje Schippers

Trainer, Westervoort

Ietje
Schippers

In grote lijnen ligt mijn hulp op het gebied van ontwikkeling van de zelfredzaamheid, het bevorderen van het psychisch welzijn en hulp en begeleiding bij praktische en administratieve zaken. Met betrekking tot de administratieve zaken begeleid ik mensen bij o.a. het op orde brengen en houden van hun administratie en financiën.

Hierbij kun je denken aan o.a. de volgende zaken:

· In kaart brengen van de financiën

· Budgetteren

· Werken met een kasboek/huishoudboekje

· Lagere maandlasten realiseren

· Bespaartips

· Een regeling treffen voor schulden

· Begeleiden naar Schuldhulpverlening of WSNP

· Aanvragen van toeslagen of andere voorzieningen

· Belastingaangifte

Ietje Schippers
Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Schrijf je in voor het BudgetBreak Bulletin

BudgetBreak