BudgetBreak

Aan wie biedt BudgetBreak hulp?

Iemand kan zomaar tot zijn nek in de schulden komen te zitten. Als jouw werknemer dat overkomt is het van belang om dan ruimte en tijd te geven om die fouten te herstellen. Het is dan wel een voorwaarde dat die mensen bereid zijn om zelf in actie te komen. Anders gaat het niet werken. Dan is de kans groot dat je met draaideurschuldenaren te maken hebt.

Als die bereidheid er is, dan kunnen we effectief gaan helpen bestaande schulden weg te werken en (vooral) nieuwe schulden te voorkomen. Het voorkomen van schulden, is misschien nog wel het allerbelangrijkste onderdeel van ons werk. Wij willen geen draaideurschuldenaren. Daar zijn er veel teveel van. En dat is echt een maatschappelijk probleem.

Gerelateerde afbeelding

Onze samenleving is in de afgelopen jaren veel complexer geworden. Iedereen moet meer eigen keuzes maken, meer besluiten nemen, meer eigen verantwoordelijkheid dragen. Of het nu gaat om de zorgverzekering, het energiecontract of een mobiel abonnement: het levert voor heel veel mensen heel erg veel stress op. Niet iedereen kan die verantwoordelijkheid aan.

Daarom helpen we uw werknemer HOE je een beslissing kunt nemen.

Je kunt beter iemand leren vissen, dan iemand een vis geven. En dus leren wij anderen hoe je het beste een contract aan kunt gaan. Waar moet je op letten? Waar vind je een betrouwbare deal? Is goedkoper altijd beter? Welke voorwaarden zijn belangrijk? Zo bereiden we hen voor op de toekomst. Wij zijn pas tevreden als jouw werknemer schuldenvrij is en goed voorbereid de toekomst in stapt.

Voordat we op dat punt komen, is er heel wat werk verricht. Dat leerproces is immers voor iedereen anders. Daarom hebben we ook verschillende trainers, met verschillende achtergronden en met verschillende vaardigheden. Wij willen dat een match zo goed en effectief mogelijk is. Zo creëren we value for money. En zo creëren we gemotiveerde werknemers. Uiteindelijk willen we alleen maar blije gezichten zien.