Financiële Trainers gezocht

werknemers met financiele problemen

Het gaat goed in Nederland, maar niet voor iedereen. Ongeveer 60% van de Nederlanders heeft geen potje voor onvoorziene zaken. En een op de vijf gezinnen kampt met problematische schulden. Wij gaan iets doen aan dit probleem. Wil jij meehelpen?

Ben jij iemand met een goed inlevingsvermogen en heb je trainings- en overtuigingskracht? Wil jij mensen ECHT vooruithelpen?

Wij zoeken Financiële TRAINERS die Nederland een stukje rijker willen maken? Door orde op zaken te stellen in een financieel huishouden. Door mensen te trainen in het scherp zijn op kosten. Door ze te leren schulden af te bouwen en te laten reserveren en vermogen op te bouwen!

Wat is jouw achtergrond?

Jij bent ZZP’er met een eigen praktijk. En of je nu een administratiekantoor hebt, of installateur bent, budgetcoach, telecomadviseur, makelaar, of ….. Alles kan: als je maar denkt in mogelijkheden en in het bouwen van relaties! (KvK-inschrijving verplicht)

  • Het aantal uren is geheel aan jou.
  • Jij voelt je verantwoordelijk voor JOUW klanten
  • Je bent een relatiebouwer en durft baanbrekend te zijn
  • Je koestert je zelfstandigheid en werkt naar eer en geweten
  • Je wilt graag je klanten echt vooruit helpen!
  • Geen verkoopverplichting/geen inkoop nodig/geen franchisecontract

Over ons

BudgetBreak wil particulieren en ondernemers vooruit helpen met persoonlijke training. Die training is pas echt succesvol als zij de passie voor onze missie uitdragen.

Wij willen bouwen aan het succes van onze klanten. Met een duidelijk stappenplan en een duidelijke filosofie. Wij trainen onze klanten oprecht onafhankelijk en bieden partnership aan met service, diensten en producten die daarbij passen.

Heb je interesse om het verschil te maken voor heel veel mensen in Nederland? Vertel wie je bent en wat je doet en wij nodigen je graag uit voor een gesprek!

Soort dienstverband: ZZP

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Schrijf je in voor het BudgetBreak Bulletin

BudgetBreak