Energiecontracten vergelijken? Mij niet gezien!

Het heeft altijd nut om prijzen te vergelijken van energiemaatschappijen!

Omdat iedereen een hekel heeft aan energiemaatschappijen. En omdat iedereen (ook jij) helemaal gek gebeld wordt door bedrijven met de ‘beste aanbieding’. En omdat niemand nog rustig naar een supermarkt of elektronicazaak kan gaan zonder door opdringerige verkopers te worden lastig gevallen.

Een energiecontract regel je gewoon, super eenvoudig en VOORDELIG zelf!

energieleveranciers-Nederland

Drie punten waar je op moet letten als je een nieuw energiecontract vergelijkt.

Omdat niemand bij hobby’s ‘papierwerk regelen’ invult, maken wij het je makkelijk. Een nieuw contract voor gas en licht kan namelijk echt heel erg slim zijn. maar wanneer moet je oversluiten? Wij hebben de drie belangrijkste aandachtspunten voor je op een rijtje gezet.

1. De looptijd van het contract

Als de aanbieding die je ziet goedkoper is dan wat je nu betaalt. En als de looptijd drie jaar of langer is, dan heb je waarschijnlijk een goede aanbieding te pakken.

2. Vergelijk met de juiste meterstanden

Veel aanbiedingen die je ziet gaan uit van veel te lage verbruiksgegevens. Trap niet in die hondedrol! Kijk naar je echte verbruik en vergelijk met die gegevens.

3. Moet je een boete betalen als je opzegt?

Check eerst of je een boete moet betalen als jij je huidige contract opzegt. En controleer dan of je nieuwe leverancier die boete voor jou gaat betalen. Dat gebeurt vaak. Maar niet altijd!

Vind je het lastig om dit zelf te regelen?

Wij begrijpen heel goed dat het best moeilijk kan zijn om zelf een nieuw contract uit te zoeken. Zeker als je een rondje langs websites van maatschappijen gaat, zakt de moed je misschien in de schoenen.

Dat is ook precies waar energiemaatschappijen op hopen.

Ze halen je met een mooie deal binnen. En vertrouwen erop dat je niet meer vertrekt. En in de tussentijd verhogen ze langzaam maar zeker jouw rekening. Dat is zonde van JOUW geld!

Veel verkopers spelen daar handig op in. Ze beloven je gouden bergen. En ze nemen je natuurlijk ‘alle zorgen’ uit handen. Daar betaal jij ze echt heel dik voor! Dat uurtje werk dat zij voor je doen? Dat levert ze al snel Honderd Euro (of meer) op.

En dat betaal jij!

Geld besparen begint door zo nu en dan dingen zelf te doen. En dit is iets wat je echt prima zelf kunt doen. Lukt het niet? Stuur ons een mailtje!

Wij willen dat iedereen Grip krijgt op Geld!

drie tips om een energiecontract te regelen

Dit gratis advies wordt je aangeboden door: